0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

MENÜ
Rólunk

Történelmünk

Főoldal
A CINTROPUR® 1972-es alapítása óta műszaki kiválóságra tett szert a víz szűrése és sterilizálása terén, legyen szó csapvízről, forrásvízről, esővízről vagy kútvízről,…
A CINTROPUR® a belga AIRWATEC cég márkája, amely megfelel ügyfelei komplex vízszűrési követelményeinek.
Az AIRWATEC-et 2002-ben alapították, miután az NMC Filtrations S.A. tevékenységét az anyavállalattól, az NMC S.A.-tól eladták.
Az AIRWATEC sikeres vállalattá fejlődött a következő területeken: VÍZ, LEVEGŐ, MÉRNÖK SZOLGÁLTATÁSOK.
A CINTROPUR®-t Belgiumban tervezték és gyártják.
A márka a világ több mint 70 országában képviselteti magát.

Találja meg a megfelelő terméket az alábbiak szerint:

Történelmünk
A CINTROPUR 1972 óta írja a vízszűrés történetét.
Amit el akarunk érni
Célunk, hogy minőségi vizet kínáljunk, amely megfelel a végfelhasználó elvárásainak. Megbízhatóak akarunk lenni a termékek, a szolgáltatások és a tanácsadás terén. Elérhetőségünk nemcsak e-mailekre vagy telefonhívásokra korlátozódik, hanem a helyszínen is tudunk segítséget nyújtani a vízkezelő szakemberek számára.

Az Oxyma Systems Kft-ről

Sohasem vehetjük alapnak azt, hogy tiszta víz folyik a csapból. Talán nem is sejtenénk, de még a hatékonynak hitt tisztító eljárások után is számos szennyeződés és vegyület található a vízben.
Számunkra mindennél fontosabb az egészség, ezért arra vállalkoztunk, hogy a magyar emberekkel is megismertetjük a kontinens leginnovatívabb vízkezelési megoldásait, melyek garantálják a kifogástalan vízminőséget.

Mindebben nagy segítségünkre van belga partnerünk, a Cintropur, mely világszinten is egyedülálló vízszűrőket gyárt otthoni és ipari felhasználásra. Szoros együttműködésünknek köszönhetően Magyarországon mi forgalmazhatjuk ezeket a vívmányokat. Az értékesítés mellett, nagy hangsúlyt helyezünk megbízóink technikai támogatására - szakértőkből álló csapatunk az ország bármely pontján ott terem szükség esetén.

Oxyma Systems Kft.
Víz- és Légkezelés Technológiai Kft.
Székhely: 2024 Kisoroszi, Szérű u. 32.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Iroda és bemutatóterem: 1034 Budapest,
Makovecz Imre u. 21. Fszt. 6.
Adószám: 25765720-2-13

usercartcrossmenu