0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

MENÜ
Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi nyilatkozat

Főoldal

Általános Információk

Üdvözöljük a Oxyma Systems Kft. által üzemeltetett weboldalon. Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazzák a www.elnurgabarron.hu elérhető szolgáltatás igénybevételének látogató általi használatának feltételeit. A látogató a honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:

 • Üzemeltető: Oxyma Systems Víz- és Légkezelés Technológiai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
 • Bejegyzett székhely: 2024 Kisoroszi, Szérű utca 32.
 • Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre utca 49/A.
 • Adószám: 25765720-2-13
 • Nyilvánt. szám: 25765720-7112-113-13
 • RE-mail cím: oxyma@oxyma.hu
 • Telefonszám: +3630/665-5982
 • Weboldal tulajdonos: ELNUR, S.A.
 • Bejegyzett székhely: Travesía Villa Esther, 11 – 28110 Algete – Madrid.
 • Társasági adóazonosító: A-78667110
 • Telefonszám: [+34] 91.628.14.40
 • E-mail cím: export@elnur.es
 • A madridi cégjegyzékben rögzítettek: Volume 8973, Sheet 11, Page No.85301, First Entry.

Adatvédelmi Politika

Az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. elkötelezett amellett, hogy a rendelkezésünkre bocsátott adatok megfelelő kezelése és kezelése révén biztosítsa az összes érdekelt fél – akár magánszemélyek, akár jogi személyek – adatainak védelmét. Ezért az Oxyma Systems Kft. betartja az Európai Parlament és a Tanács 2016. április 27-i (EU) 2016/679 rendeletének a személyes adatok védelméről szóló, GDPR néven ismert irányelveit.

Személyes jellegű adatok gyűjtése
Tájékoztatjuk, hogy az érdekelt felek által az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. részére megadott, vagy az érdekelt felek jogos érdekeinek képviselete során harmadik felek által megadott személyes adatokért az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. felel. Mindkét esetben úgy tekintjük, hogy az érdekelt felek egyértelmű hozzájárulásukat adták adataiknak az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. fájljaiba való felvételéhez, valamint azok (számítógépes vagy egyéb) kezeléséhez, a jelen Adatvédelmi szabályzat feltételeivel összhangban.

A személyes adatok gyűjtésének célja
Az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. az érdekelt felek által önkéntesen átadott személyes adatokat a következő célokból kapja, tárolja és kezeli: munkaszerződések és kereskedelmi szerződések megkötése; termékek és ügyfélszolgáltatások kezelése és az azokhoz való hozzáférés biztosítása, valamint kérésekre adott válaszok küldése, promóciók és közlemények küldése. Ezen túlmenően az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. az érdekelt felek jogos érdekei alapján harmadik felek által átadott személyes adatokat kap, tárol és kezel a műszaki tanulmányi szolgáltatásokhoz, tanácsadáshoz és tájékoztatáshoz való hozzáférés, valamint az értékesítés utáni szolgáltatások nyújtása érdekében. Az ilyen adatok megtagadása, korlátozása vagy törlése minden esetben korlátozhatja vagy meghiúsíthatja az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. azon képességét, hogy elérje az érdekelt féllel megállapodott célt.

Adattovábbítás harmadik félnek
Általános szabályként az érdekelt felektől kapott személyes adatokat nem adjuk át harmadik félnek, kivéve, ha erre jogi kötelezettségünk van.
Bizonyos termékek vagy szolgáltatások iránti kereslet kielégítése érdekében az Ön személyes adatai továbbításra kerülhetnek az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. területileg illetékes kereskedelmi képviselőjének vagy a földrajzi ponthoz közeli Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. műszaki segítségnyújtó szolgálatnak, ahol a segítségre szükség van, pusztán azért, hogy az Ön által kért figyelmet és szolgáltatást megkapja.

A személyes adatok feletti jogok gyakorlása
A GDPR feltételeivel összhangban az érdekelt fél gyakorolhatja a személyes adataihoz való hozzáféréshez, azok helyesbítéséhez vagy törléséhez, az adatai kezelésének korlátozásához, az adatkezelés elleni tiltakozáshoz és az adatok hordozhatóságához fűződő jogait az Oxyma Systems Kft.-nak a 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A. címre küldött levélben [“adatvédelem”] hivatkozással, vagy az oxyma@oxyma.hu e-mail címen.

Biztonsági intézkedések
A hatályos jogszabályok értelmében az Oxyma megtette a szükséges technikai és szervezési intézkedéseket a feldolgozott személyes adatok tekintetében a szükséges biztonsági szint fenntartása érdekében. Az Oxyma Systems Kft. és ELNUR, S.A. továbbá rendelkezik a szükséges erőforrásokkal, hogy lehetőség szerint elkerülje a jogosulatlan hozzáférési kísérleteket, valamint az adatok jogellenes eltávolítását vagy megváltoztatását és az adatvesztést.

OTP Mobil Kft.

Tudomásul veszem, hogy a Oxyma Systems Kft. (2024 Kisoroszi, Szérű u. 32.) adatkezelő által a www.sisibudapest.com felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi, illetve az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg:

Kezelt adatok
http://simplepay.hu/vasarlo-aff

Az adatkezelés időtartama Az adatkezelés jogalapja

Az online fizetéssel kapcsolatos adatkezelés

Az adatkezelő megnevezése: OTP Mobil Szolgáltató Kft.
Az adatkezelő székhelye: 1143 Budapest Hungária krt. 17-19.
Az adatkezelő telefonszáma: +3613666611
Az adatkezelő e-mail címe: ugyfelszolgalat@simple.hu
Az adatkezelő weboldala: www.simplepay.hu/kereskedo-aszf

A fizetési szolgáltató az Adatkezelővel kötött szerződés alapján közreműködik az Online fizetés végrehajtásában, amely érdekében a vásárlási folyamat során adattovábbítás valósul meg az online fizetési szolgáltató felé. Ennek során az az online fizetési szolgáltató az érintett számlázási nevét nevét és címét, a rendelés számát és időpontját saját adatkezelési szabályai szerint kezeli.

Az adattovábbítás célja: az online fizetési szolgáltató számára a vásárláshoz kapcsolódó, nála kezdeményezett fizetési művelethez szükséges tranzakciós adatok biztosítása.

Az adattovábbítás jogalapja: a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés b) pontja alapján az Ön és Adatkezelő között létrejött szerződés teljesítése, amelynek része a fizetés a vásárló részéről, online fizetés esetén pedig a fizetéshez a jelen pont szerinti adattovábbítás szükséges

Oxyma Systems Kft.
Víz- és Légkezelés Technológiai Kft.
Székhely: 2024 Kisoroszi, Szérű u. 32.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Iroda és bemutatóterem: 1034 Budapest,
Makovecz Imre u. 21. Fszt. 6.
Adószám: 25765720-2-13

usercartcrossmenu