0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

MENÜ
Megoldások

Tisztavíz minden felhasználásra

Főoldal
A CINTROPUR a tiszta víz megoldását kínálja, legyen szó bármilyen felhasználásról (háztartási, közösségi, ipari vagy mezőgazdasági).
A CINTROPUR eltávolítja a vízben lebegő összes szennyeződést (talajszemcséket, homokot, rozsdát stb.).
3/4″ és 3″ közötti csatlakozásokkal, 1 és 32 m³ közötti tömegárammal és 8-16 bar közötti maximális üzemi nyomással, a CINTROPUR szűrők az alkalmazások széles körében használhatók.
A CINTROPUR szűrőkön használt hüvelyek finomsága 1 µm-től 300 µm-ig terjed. Ez megfelel a szűrőernyőn lévő lyukak méretének, 1 µm egyenlő 0,001 mm-rel.
A kezelt víz hőmérséklete max. 50 °C. Ezért szűrőink nem használhatók nagyon forró vízhez.

Találja meg a megfelelő terméket az alábbiak szerint:

A CINTROCLEAR eltávolítja a kellemetlen szagokat és ízeket
Egyes vizek erősen klórozottak lehetnek. Az aktív szenes tisztítóink javítják a víz ízét és szagát azáltal, hogy hatékonyan csökkentik a túlzottan magas klórtartalmat.
Mezőgazdasági hidraulikus berendezések védelme 7 m³/h-tól 32 m³/h-ig terjedő térfogatáramokhoz.
A CINTROPUR védi a szaniter hálózatokat, a gyártógépeket, az öntözőrendszereket és minden egyéb vízkezelő berendezést a mezőgazdaságban, kertészetekben, fatermesztésben vagy akár állatok itatásához.
Ipari hidraulikus berendezések védelme 7 m³/h-tól 32 m³/h-ig terjedő térfogatáramokhoz.
A Cintropur védi a szaniter hálózatokat, a gyártógépeket és minden más vízkezelést az iparban. Hatékonyan szűri a nagynyomású tisztítókba (100-200 bar) és a nagyon magas nyomású szivattyúkba (1500-2500 bar) szállított vizet.
Kollektív szaniter berendezések védelme 7 m³/h-tól 32 m³/h-ig terjedő térfogatáramok esetén.
A CINTROPUR védi a vezetékes, eső-, kút- vagy forrásvízzel ellátott szaniter rendszereket a településeken, legyenek azok lakóházak, szállodák, sportcsarnokok, iskolák, éttermek… A hálózatra csatlakoztatott összes szaniter tartozék (zuhany, fürdőkád, mosógép, mosogatógép, konyha, öntözőrendszer, öblítő, sterilizáló, tisztító…) védett a vízben előforduló szennyeződésektől.
Hatékonyan kezelje esővizét, kút- és forrásvizét
Legyen szó csapvízről, esővízről, forrásvízről, kútvízről, felszíni vízről vagy tartályokban tárolt vízről, a víz minősége a CINTROPUR-nak köszönhetően kielégíti az Ön elvárásait. A felszíni vizek, forrásvíz vagy tartályokban tárolt víz UV-kezelése állandó bakteriológiai minőséget biztosít. Mindezeknek a vizeknek átlátszónak és enyhén terheltnek kell lenniük. A CINTROPUR nem alkalmas szürke vagy fekete vízhez.
A háztartási vízvezeték-rendszer védelme 1 m³/h és 6,5 m³/h közötti térfogatáramoknál
A CINTROPUR védi a háztartási vízellátó hálózatot. Szűri az összes szaniter berendezés (mosógép, mosogatógép, WC, csaptelep, használati melegvíz tartály, vízlágyító stb.) és egyéb hidraulikus berendezésekbe szállított vizet.

Oxyma Systems Kft.
Víz- és Légkezelés Technológiai Kft.
Székhely: 2024 Kisoroszi, Szérű u. 32.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Iroda és bemutatóterem: 1034 Budapest,
Makovecz Imre u. 21. Fszt. 6.
Adószám: 25765720-2-13

usercartcrossmenu