0
Ft 0 tétel

Nincsenek termékek a kosárban.

MENÜ
Termékek

Vízszűrőink tisztábbá teszik a vizét

Főoldal

Bevezetés

A CINTROPUR vízszűrőket háztartási és ipari csapvíz szűrésére, valamint esővíz, kútvíz és forrásvíz kezelésére tervezték. Mezőgazdasági és öntözőrendszerekhez is alkalmasak.
Az AIRWATEC Belgiumban gyártja CINTROPUR szűrőit, és közel 50 éves tapasztalattal rendelkezik a víz- és levegőszűrés területén.
Műszaki és mechanikai tulajdonságainak köszönhetően a CINTROPUR vízszűrő különbözik a versenytársaktól és a meglévő technológiáktól. Kettős szűrési rendszerrel, centrifugális terelőlapátokkal és cserélhető kevés hulladékot termelő szűrőbetéttel rendelkezik.
Vízszűrőink választékát elsősorban enyhén szennyezett folyadékokhoz használják. A teljes egészében kiváló minőségű szintetikus anyagból készült szűrőink megtartják a vízben lebegő összes szilárd szennyeződést, miközben fenntartják a maximális áramlást. A legkompaktabb SL 160-as szűrőnk 3 m³/h, míg a legnagyobb NW 800-as szűrőnk akár 32 m³/h térfogatárammal rendelkezik.
A CINTROPUR mechanikusan szűri a vízben található részecskéket egy szitával (hüvely, zokni) és a vizet kókusz alapú aktív szénnel kezeli és/vagy UVc sugarakkal sterilizálja.
A részecskéket egy hálónak, hüvelynek vagy zokninak nevezett szitán szűrik, amelynek finomsága 1 és 300 µm között van.
A CINTROPUR TE és a CTN modellek aktív szénnel vagy polifoszfáttal kezelik a vizet.

Találja meg a megfelelő terméket az alábbiak szerint:

Oxyma Systems Kft.
Víz- és Légkezelés Technológiai Kft.
Székhely: 2024 Kisoroszi, Szérű u. 32.
Telephely: 3433 Nyékládháza, Ady Endre u. 49/A
Iroda és bemutatóterem: 1034 Budapest,
Makovecz Imre u. 21. Fszt. 6.
Adószám: 25765720-2-13

usercartcrossmenu